Leeuwenbergh tuinen

Route fietsexcursie op 28 augustus

img_6582

Het pad – Eigen arbeid, Wassenaar

 De bedoeling is vanaf 12.30 uur van ons tuinencomplex te vertrekken. We zijn met ruim 15 leden/partners.

We steken de Kerkbrug in Voorburg over en via de Raadhuisstraat fietsen we naar de Rozenboomlaan. We slaan daar rechts af de Noordenburglaan in om het fietspad (deels  Spinozalaan) te volgen langs het park ‘t Loo totdat we bij het tuinenpark van de Vereniging Nicolaas Beets zijn aangekomen. Dit is een klein tuinenpark, dat ongeveer een jaar geleden is geopend.

We worden hier omstreeks 12.45/13.00 uur ontvangen voor een kort bezoek.

Na het afscheid van Nicolaas Beets gaan we om 13.30 per fiets verder via de IJsbaanlijn en de twee viaducten onder het spoor langs de prachtige gerestaureerde molen naar de Carel Reinierszkade. Die rijden we uit tot de Bezuidenhoutseweg. Dan volgen we deze weg tot het einde bij de Landscheidingsweg. Wanneer we die hebben overgestoken zijn wij bij ons doel het tuinencomplex ‘Eigen Arbeid‘ aangekomen.Eigen Arbeid is gelegen achter ‘Brasserie De Landbouw’. Het is naar schatting een kwartier rijden vanaf Nicolaas Beets, dus we kunnen er  omstreeks 13.45 uur  zijn. We worden ontvangen in  ‘De Stal’, de grote boerderij links van de ingang. Officieel hebben 14.00 uur afgesproken.

Wat de terugreis betreft, nemen we de kortere route Bezuidenhoudseweg, Hofzichtlaan, Mgr. Van Steelaan, Rodelaan naar het Oosteinde en zo verder naar ons complex voor de borrel en BBQ. (Schatting van de terugreis 20 à 25 minuten).

Ps. het complex Eigen Arbeid met 170 huisjes is langgerekt, bijna een kilometer lang! Maar er zijn overal bankjes.

Reacties gesloten.