Leeuwenbergh tuinen

Lustrumviering 28 augustus

img_4678

De Stal – ATV Eigen Arbeid

Een bericht van de Lustrumcommissie

Beste medetuiniers,

De eerste twee evenementen in het kader van ons lustrum zijn zeer succesvol geweest. Zoals ieder weet zijn er nog twee evenementen gepland. We hebben weliswaar nog een hele zomer voor de boeg, maar omdat deze keer aanmelding vooraf echt noodzakelijk is ontvangt u nu al deze mededelingen. Zo hebben ook alle vakantiegangers de gelegenheid zich op tijd aan te melden. Aanmelden voor het fietsen, het eten en voor Jeu de Boules dient voor 12 augustus te gebeuren.

PROGRAMMA VAN ZONDAG 28 AUGUSTUS

11.30 uur koffie en cake in de kantine. Er is alleen drinken te verkrijgen in de kantine. Koffie en thee zijn weer gratis en alle andere drankjes één muntje. Vanaf 12.00 uur is er voor alle deelnemers een kopje soep en per persoon twee belegde broodjes, voor de fietsers om mee te nemen.

Dan zijn er in de middag gelijktijdig twee activiteiten. Je kunt meedoen met:

1. Jeu de Boules, een toernooi alleen voor tuinleden van Leeuwenbergh en hun familie OF

2. bezoek per fiets aan Volkstuincomplex Eigen Arbeid.

De planning is dat de fietsers na de soep, omstreeks 12.30 uur, op weg gaan naar het tuinencomplex Eigen Arbeid. Dit is het oudste complex van den Haag en het heeft de hoogst mogelijke waardering van de AVVN, met name voor het ecologisch tuinieren. In de prachtige kantine van de ATV Eigen Arbeid worden we ontvangen met koffie/thee en kunnen we de meegenomen broodjes opeten.

Omstreeks 16.00 uur komen de fietsers terug

Omstreeks 16.15 uur prijsuitreiking van de Jeu de Boules

Omstreeks 16.30 uur start van de borrel en is er vervolgens de BBQ.

Gezamenlijke BBQ:

Vanaf ongeveer 17.00 uur begint de BBQ, die verzorgd wordt door collega tuiniers. De diversiteit van ons complex kun je dan ervaren via je smaakpapillen. Je kunt proeven van de Turkse en de Surinaamse keuken.

De Turkse gerechten Adana en gemarineerde kippenvleugeltjes met durum en salade worden verzorgd door Süleyman en Havva Arslan en de Surinaamse gerechten rotiwraps en bara worden verzorgd door Radha Nanhoe.

Omstreeks 19.00 uur opruimen en afsluiting.

Voor alle activiteiten is aanmelden vooraf noodzakelijk.

Aanmelden voor de Jeu de Boules doe je door je aan te melden bij Eszter Albers (tuin 87) en tegelijkertijd €2,50 contant te betalen.

Aanmelden voor het bezoek aan Eigen Arbeid doe je door een mailtje te sturen naar het emailadres van onze tuinvereniging: tuinverenigingleeuwenbergh@gmail.com. Zet als onderwerp Eigen Arbeid en een getal voor het aantal deelnemers (bijvoorbeeld als je met twee personen komt: Eigen Arbeid 2). Vermeld in het mailtje je naam en tuinnummer en het aantal deelnemers. Mocht je rechtstreeks willen gaan vermeld dit dan ook in het berichtje. Het adres van Eigen Arbeid is Zijdeweg 60 Wassenaar. De ingang is achter Brasserie ‘De Landbouw’, vanuit Bezuidenhout de rotonde oversteken.

Voor €10 per persoon kun je mee eten, kinderen tot 10 jaar €5. Aanmelden voor het eten doe je door vóór 12 augustus het geld over te maken op de rekening van de vereniging, nummer NL83INGB0004296887 tnv Tuinvereniging Leeuwenbergh onder vermelding van het aantal personen, eventueel aantal kinderen, naam en tuinnummer.

Dan nog dit:

Uit de verhalen is op te maken dat Bingo voor de hele familie in het verleden een feestnummer is geweest op het complex. Zou men daar nog enthousiast voor zijn? Omdat dingen veranderen willen we eerst inventariseren hoe de belangstelling daarvoor nu is. Voor de laatste lustrumdag op 24 september is namelijk het plan om bij voldoende belangstelling een familie Bingo te organiseren. In de gang naast de deur van de bestuurskamer hangt een formulier waarop je je belangstelling hiervoor kenbaar kunt maken.

Namens de lustrumcommissie wens ik ieder nog een heel mooie zomer toe en indien je weggaat een fijne vakantie. Hopelijk zien we elkaar op 28 augustus.

Willemien Alberts

Reacties gesloten.