Leeuwenbergh tuinen

Het Paddenbos / De Poes

2 Berichten van Veronica Hekking (tuin 57)

Paddenbos
Vrijdag 1 september verscheen in het AD onderstaand artikel van journalist Till Behne over de bosstrook van onze Tuinvereniging.  Till Behne kwam ons op het spoor via de coördinator van vereniging Velt. De column is geïllustreerd met een foto van Peter van Leeuwen (tuin 85).

Poes
Het beige-witte katje dat regelmatig onze tuinen bezoekt heet Yoki, De eigenaar heeft zich inmiddels gemeld dankzij de flyers die Caroline in de buurt heeft verspreid. Yoshi die ook bij ons wordt gesignaleerd en Yoki wonen samen op Park Leeuwendaal. Caroline adviseert de katjes geen eten te geven zodat zij regelmatiger naar huis komen. De eigenaar is geadviseerd om de katjes te chippen en een halsbandje met adresgegevens om te doen.

Scan-1-Sep-2023-at-15.32

Reacties gesloten.