Leeuwenbergh tuinen

Oproep voor de voorjaarsschoonmaak

Bericht van de Groencommissie

Beste tuinleden,

Graag willen wij jullie vragen om mee te helpen bij de grote voorjaarsschoonmaak van ons complex. We organiseren die op zaterdag 12 maart as. vanaf 10.00 uur. Op verzoek van het bestuur is de schoonmaak verplaatst van 5 maart naar 12 maart om daarmee aan te kunnen sluiten bij de landelijke actie ‘Nederland Doet’. Een aantal vrijwilligers van buiten zal ons op die zaterdag komen helpen om de boel op ons complex op te ruimen. Daarbij is er in het kader van actie ‘Steenbreek’ door de Gemeente Den Haag een grote container beschikbaar gesteld die bij de berging neergezet zal worden. Alle tegels en stenen die daar liggen, kunnen dan in een keer worden afgevoerd.

Als er nog ruimte in de container over is, mogen ook tuinleden tegels van hun tuin komen brengen, maar alleen op zaterdag 12 maart van 12.00 tot 14.00 uur en alleen als er nog voldoende ruimte is. Dus eerst even kijken.

Er zijn ook nog andere klussen die op die dag gedaan kunnen worden. Zo komt door het weghalen van de tegels een groot deel van de border langs de middensloot weer vrij en we willen daar met vrijwilligers een nieuwe betonrand gaan aanleggen in een mooie ronde vorm.

We hopen dat voldoende tuinleden op 12 maart mee doen, al was het maar om de mensen van buiten op te vangen en te vertellen waar bijvoorbeeld de kruiwagens staan of waar het gereedschap te vinden is. etc. We hopen op een gezellige en opgeruimde dag.

Meldt je eventueel van te voren aan bij ‘werkbeurt.leeuwenbergh@gmail.com’.

Bij voorbaat alvast hartelijk dank voor de medewerking.

Met vriendelijke groet

Schneijderberg, namens het bestuur

Hans Nijeboer, namens de groencommissie

Reacties gesloten.