Leeuwenbergh tuinen

De Elzenlaan wordt 30 km zone!

Bericht van het bestuur: het wordt eerst iets slechter voordat het veel beter wordt!

De Elzenlaan wordt een 30 km zone. Het bestuur heeft zich daarvoor ingezet bij de Gemeente Den Haag de afgelopen maanden. Het was een gezamenlijke actie met de Golfclub, de tennisvereniging en de wijk Park Leeuwenbergh.

In de week na Pinksteren van woensdag 12 juni tot en met vrijdag 14 juni zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd. Er wordt dan een aantal verkeersdrempels aangebracht in verband met het instellen van de 30 km zone. De Elzenlaan zal dan afgesloten zijn. Op die dagen is de tuin wel te bereiken via de wijk Leeuwenbergh en dan kunt u parkeren op het terrein aan de Lindelaan.
In de Lindelaan komt ook een verkeersdrempel, maar het parkeerterrein is naar verwachting vanuit de wijk wel toegankelijk.

We hopen dat het daarna rustiger zal worden langs de Elzenlaan.

IMG_5684 (1)

 

Reacties gesloten.