Leeuwenbergh tuinen

Vanaf nu zijn gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken

Beste leden en partnerleden,

Vanaf nu is de ledenpagina van de website van onze tuinvereniging alleen voor leden toegankelijk.

Leden en partnerleden kunnen beveiligde pagina’s en berichten openen door in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zij hebben die afgelopen woensdag rond 18:00 uur per e-mail ontvangen.

Er zullen vanaf nu ook nieuwsberichten op de website verschijnen die alleen door leden kunnen worden gelezen. Die vind je, samen met de andere nieuwsberichten, op de Ledenpagina aan de rechterkant onder de kop ALLE NIEUWSBERICHTEN.
Daaronder vind je de VRAAG EN AANBOD berichten. Die verschijnen vanaf nu alleen maar op de Ledenpagina.

Enkele tuinleden hebben geholpen met het testen van het inloggen. Daar dank ik hen hartelijk voor. Met hun hulp heb ik ernaar gestreefd om het invoeren van een beveiligd deel van de website zo soepel mogelijke laten verlopen, zonder al te veel kinderziekten. Ik hoop dat dat gelukt is.

Uit de testfase is gebleken dat het inloggen op (oudere) smartphones met Android-besturing soms niet lukt. Als je tegen deze of andere problemen aanloopt kun je me een e-mail sturen. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Met vriendelijke groet

Henk van Hoorn

Webmaster
hvanhoorn@icloud.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties gesloten.