Leeuwenbergh tuinen

Zaterdag 22 september excursie en BBQ

Schermafbeelding 2018-08-30 om 22.27.27

Lommerrijck

Zaterdag 22 september maken we een fietsexcursie naar tuinvereniging Lommerrijck. Om twee uur vertrekken we dan vanaf de Elzenlaan. Het is ongeveer een kwartier fietsen naar Lommerrijck aan het Jaagpad 5C in Rijswijk.
We worden ontvangen in de kantine en krijgen een rondleiding over het tuinenpark van Lommerrijck. Gelegenheid genoeg om overeenkomsten en verschillen uit te wisselen.
Daarna fietsen we terug naar de Elzenlaan.
Fiets je mee? Meld je aan voor de fietstocht zodat we onze gastheren en gastvrouwen kunnen laten weten met hoeveel mensen we komen.

Eet je mee?
Na afloop van de fietsexcursie, terug op ons eigen tuinenpark, stoken we daar vanaf vijf uur het vuur op voor de barbecue. We zorgen voor voldoende vlees, salades, sauzen en stokbrood. Dat allemaal voor 15 Euro per persoon. Voor hele kleintjes zonodig even overleggen met Daniëlle van Leeuwen. Drankjes zijn te koop in de kantine.
We verwachten nog buiten te kunnen genieten van onze maaltijd. Mocht het weer dan toch tegen zitten dan kunnen we natuurlijk binnen gaan zitten.
Als de weersomstandigheden het toelaten is het plan om ter afsluiting een wensballon op te laten.

bbq

Opgeven voor de fietsexcursie is belangrijk voor Lommerrijck zodat we kunnen laten weten hoe groot de groep zal zijn, maar op het laatste moment alsnog aansluiten is mogelijk. Voor de barbecue is opgeven en betalen vooraf noodzakelijk. Om mee te kunnen eten dient uiterlijk woensdag 19 september het verschuldigde bedrag op de rekening van de vereniging te staan.

Aanmelden voor de fietsexcursie en/of voor de BBQ doe je door een mailtje te sturen naar tuinverenigingleeuwenbergh@gmail.com.
Geef in je bericht aan met hoeveel personen je mee gaat fietsen en als je ook blijft eten geef dan aan met hoeveel personen je aanwezig bent bij de barbecue.

De opgave voor de barbecue is pas definitief als het geld is over gemaakt (uiterlijk 19 september) op rekening nummer NL83INGB0004296887 tnv tuinvereniging Leeuwenbergh den Haag met vermelding van tuinnummer en aantal personen. Kosten 15 Euro per persoon.
Muntjes per 20 stuks voor 10 Euro zijn zo nodig ook tegelijk te bestellen.

 

Reacties gesloten.