Leeuwenbergh tuinen

Bouwen aan deze website

password_1cxdOnder het motto “tijdens de verbouwing, blijft de winkel gewoon open” werk ik komende tijd aan een verbetering van de website.  Het plan is om een deel van de inhoud van de website alleen voor leden, partnerleden en kandidaatleden toegankelijk te maken. Zij zullen daarvoor inlog-codes krijgen. Dit is in de stukken voor de Ledenvergadering van maart jl. al aangekondigd.

Voorlopig is er een testfase, waarin enkele leden helpen met testen.

Wat merken de andere leden ervan?
– er zullen soms testberichten op de website verschijnen die alleen met inlog-codes te zien zijn; je mist niets als je die berichten niet kunt lezen; ik zal ernaar streven om het aantal testberichten tot een minimum te beperken en duidelijk aan te geven dat het om testberichten gaat;
– op de website is er een testpagina, die alleen met inlog-codes te openen is;
– op de voorpagina van de website komt op zeker moment een inlog-veld dat alleen door testers te gebruiken is;
– er zal een verandering van de indeling van de website plaatsvinden; het streven is dat zo beperkt mogelijk te houden.

Zodra alles getest is en goed werkt, krijgen de leden en partnerleden van mij een e-mail met hun inlogcodes en een uitleg hoe die te gebruiken. Ik wil het besloten deel van de website in september gerealiseerd hebben.

Vragen en opmerkingen kun je per e-mail aan mij sturen: hvanhoorn@icloud.com

Met vriendelijke groet,
Henk van Hoorn
Webmaster

Reacties gesloten.