Leeuwenbergh tuinen

Overzicht deelname werkbeurten

werkbeurtHet werkbeurten-seizoen van dit jaar is inmiddels over de helft. Hieronder vindt u een overzicht van de groencommissie met de aanwezigheid van de tuinleden bij de werkbeurten. Het overzicht is bijgewerkt tot 11 augustus.
Mocht het zo zijn dat u voor uw tuin een fout in de registratie vindt, stuur dan een mailtje naar werkbeurt.leeuwenbergh@gmail.com met de data waarop u de werkbeurt(en) deed. De groencommissie zal dan zorgen dat het bijgewerkt wordt.

U heeft nog tot en met 27 oktober alle zaterdagen de gelegenheid om aan een werkbeurt mee te doen. Is de zaterdag een probleem om een werkbeurt te doen, neem dan contact op met Karin Küppers (karinkuppers63@gmail.com) om een afspraak te maken over het doen van vervangende klussen.

Vanaf nu zal dit overzicht regelmatig worden bijgewerkt. Het is in te zien via de webpagina Mijn Taken van deze website,

20180812 Deelname werkbeurten 2018

 

 

Reacties gesloten.