Leeuwenbergh tuinen

Twee Droeve Berichten: Jan Zuiderwijk en Peter Kop zijn overleden

1 reactie

Het bestuur moet helaas meedelen dat deze week twee leden van onze vereniging zijn overleden.

Jan Zuiderwijk (tuin 7) was tuinlid sinds 1 maart 1998.
Wie Jan zegt zegt Suze, want samen hebben zij veel betekend voor onze vereniging. Jan is  voorzitter geweest en zorgde ook lange tijd voor het schema van de werkbeurten. Samen met Suze heeft hij een aantal jaren gezorgd voor het reilen en zeilen van de kantine. Verder was Jan ook de enthousiaste gangmaker van de Creaclub. Helaas hebben Jan en Suze hun bezigheden voor de tuinvereniging in 2017 moeten stoppen toen bleek dat Jan ernstig ziek was. De behandelingen voor alvleesklierkanker is Jan opgewekt en positief ingegaan. Na verschillende chemokuren en een operatie ging het langzaamaan weer een stuk beter. Helaas kwam er begin juli dit jaar het bericht dat Jan een attack had gehad. Het bestuur is aangeslagen door het bericht van zijn overlijden.
Wij kregen deze
kaart.

Peter Kop (tuin 80) was partnerlid van José van der Linden.
Bijna een jaar geleden begonnen José  en Peter enthousiast aan het opknappen van tuin 80. Het was ons sinds kort bekend dat Peter ziek was, maar het is een schok te vernemen dat hem nog maar zo korte tijd was gegeven.
Wij kregen deze
kaart.

Het bestuur wenst zowel Suze als José en hun familieleden veel kracht en sterkte.  Ook Dennis en Tiny (tuin 86) wensen we sterkte met het verlies van Peter, Dennis’ broer.

Namens het bestuur van onze vereniging,
Willemien Alberts

One thought on “Twee Droeve Berichten: Jan Zuiderwijk en Peter Kop zijn overleden

  1. Hans Nijeboer vroeg mij om onderstaande reactie te plaatsen:

    Het overlijden van Jan Zuiderwijk heeft mij zeer getroffen. Jan heeft in de eerste plaats heel veel voor de tuinvereniging en ons complex betekent (buurtpreventie, paddentrek). Maar ook voor de afzonderlijke leden was Jan vaak hulp en steun. Hij deed lange tijd voor leden de bestellingen van zaden en plantjes. Of hij hielp bij het verwijderen van wespennesten (waarbij hij een keer vreselijk is gestoken). Hij was een buitengewoon vriendelijke man op wie je bijna altijd een beroep kon doen. Een groot verlies voor ons, maar natuurlijk het meest voor Suze en de kinderen. Ik heb heel erg met hen te doen.