Leeuwenbergh tuinen

De werkbeurt van zaterdag 21 juli en Parkeren tijdens de reünie van VV Wit-Blauw

Werkbeurt

Hieronder ter informatie voor alle tuinleden, wat er tijdens de werkbeurt van zaterdag aanstaande op het programma staat.

Degenen die zaterdag de werkbeurt hebben kregen daarvoor apart een reminder per e-mail. Moet je nog een werkbeurt inhalen dan kun je altijd zaterdag komen.

Onder leiding van Arie Albers zal aanstaande zaterdag onder andere gewerkt worden aan het onkruidvrij houden en besproeien van de borders, het verder invlechten van het compostscherm en andere klussen.

Om 9.45 uur wordt u allen verwacht in de kantine voor een kopje koffie.

Arie zal dan verder uit de doeken doen wat er precies moet gebeuren.

De tuinbeurt duurt twee uur, met pauze rond 11 uur voor nog een kopje koffie. Om 12 uur wordt er gezamenlijk opgeruimd, dit vraagt ongeveer een kwartier. Het is prettig om na afloop nog even bij elkaar te komen in de kantine om terug te blikken op de werkbeurt en te bespreken wat er verbeterd kan worden

Reünie VV Wit-Blauw

Aanstaande zaterdagmiddag heeft de Voetbalvereniging Wit-Blauw hun reünie in onze kantine. Hoewel de kantine niet kan worden gebruikt voor andere activiteiten dan van onze Tuinvereniging is er in dit geval een uitzondering gemaakt. Tot 37 jaar geleden hadden leden van Wit-Blauw hun voetbalvelden op het terrein waar wij nu tuinieren.

Aan de leden wordt verzocht om indien enigszins mogelijk zaterdag het parkeerterrein aan de Lindelaan te gebruiken.

Tot slot van dit bericht veel dank aan Babette Wagenvoort voor het plaatsen van berichten tijdens de vakantie van Henk van Hoorn.

Reacties gesloten.