Leeuwenbergh tuinen

Werkbeurt van zaterdag 2 juni; voorbereiden open dag

werkbeurt

Hieronder ter informatie voor alle tuinleden wat er tijdens de werkbeurt van zaterdag aanstaande op het programma staat.

Degenen die morgen de werkbeurt hebben kregen daarvoor apart een reminder per e-mail.

Op het programma staat:
– onkruid wieden langs de middensloot en rond de parkeerplaats
– buitenkant houtwerk kantine schilderen
– invlechten van de wilgentenen in het scherm om de compostplek

Michael de Ridder is deze keer werkbeurtleider.

Om 9.45 worden degenen die tuinbeurt hebben, verwacht in de kantine voor een kopje koffie/thee. De tuinbeurt start om 10.00 uur, met pauze rond 11 uur. Om 12 uur wordt er gezamenlijk opgeruimd, dit vraagt ongeveer een kwartier. Het is prettig om na afloop nog even bij elkaar te komen in de kantine om terug te blikken op de werkbeurt en te bespreken wat er verbeterd kan worden.

OPEN DAG
Op 10 juni is er een open dag op het park. Dringend verzoek om voor die dag het pad voor je tuin onkruidvrij te maken en (van het pad zichtbare) rommel af te voeren of uit het zicht te zetten zodat het er allemaal weer piekfijn uitziet!

HIERBIJ EEN VRIENDELIJK VERZOEK VAN DE GROENCOMISSIE
De groencommissie heeft uw hulp hard nodig! Meldt u aan als commissielid of meldt klussen, problemen of geef advies aan Karin Kuppers: karinkuppers63@gmail.com. Samen zien we meer dan alleen en met uw hulp kan Karin een goed programma van de werkbeurten samenstellen.

 

Reacties gesloten.