Leeuwenbergh tuinen

Werkbeurt van zaterdag 12 mei

2 reacties

Hieronder ter informatie voor alle tuinleden wat er komende zaterdag tijdens de werkbeurt op het programma staat.

Degenen die zaterdag de werkbeurt hebben krijgen daarvoor apart een reminder per e-mail.

Op het programma staat:

 • onkruid wieden in de fruitttuin en de middenborder (zevenblad!)
 • water geven aan aanplant bos
 • schilderwerk aan de kantine

Michael de Ridder is deze keer werkbeurtleider.

Het wordt een gezellige boel morgen, want er wordt ook Jeu de boules gespeeld.

Om 9.45 worden degenen die tuinbeurt hebben, verwacht in de kantine voor een kopje koffie/thee. De tuinbeurt start om 10.00 uur, met pauze rond 11 uur. Om 12 uur wordt er gezamenlijk opgeruimd, dit vraagt ongeveer een kwartier. Het is prettig om na afloop nog even bij elkaar te komen in de kantine om terug te blikken op de werkbeurt en te bespreken wat er verbeterd kan worden.

2 thoughts on “Werkbeurt van zaterdag 12 mei

 1. Ik ben gisteren in mijn hand gebeten door een hond. Hechtingen, tetanus prik, uren bij de huisartsenpost. Hand is nog niet bruikbaar en ik kan dus morgen helaas niet meedoen met wieden. Zal wel even langskomen bij de koffie!
  Hartelijke groet,
  Monique Vogelaar, tuin 79

 2. Hallo Monique, ik ken iemand die een opleiding gevolgd heeft om crèmes te maken van plantenextracten. Zo maakt ze ook goudsbloemzalf voor healing. Is dat iets voor je om de pijn vlugger over te laten gaan?
  Groetjes!
  Anita
  tuin 54.