Leeuwenbergh tuinen

Je kunt niet zomaar je afval achterlaten op het parkeerterrein

2 reacties

Bij de stalling van de kruiwagens liggen sinds gistermiddag enkele zaken die daar niet horen: een roestvrij stalen aanrecht en een plaat van wit kunststof. Het is onbekend wie de eigenaar is. Elk tuinlid dient spullen die hij niet meer nodig heeft zelf af te voeren.

Hierbij dus een dringende oproep aan degene die het aanrecht en de plaat daar heeft neergelegd ze snel te verwijderen en zelf af te voeren.

2 thoughts on “Je kunt niet zomaar je afval achterlaten op het parkeerterrein

  1. dat is niet zo moeilijk om uit te zoeken. bij enkele huisjes is men bezig met een verbouwing. Dit aanrecht is in lengte van het huis je geplaatst. Wat ik weet dat op het pad van nr 70 men bezig is?

  2. Makkelijker kan het niet, als je het maar kwijt bent hoezo moraal !