Leeuwenbergh tuinen

Kruiwagens (ook) op slot

kruiwagenbord

Omdat er kruiwagens van de vereniging  zijn verdwenen, zijn de kruiwagens – als preventie – voorzien van een ketting met een hangslot.

Het hangslot kan worden geopend met de verenigingssleutel (dezelfde sleutel als die voor toegangshek en toiletruimte).
De leden moeten dus voor het lenen en inleveren van een kruiwagen hun de sleutel meenemen!

Het gebeurde regelmatig dat leden die een kruiwagen wilden lenen, geen kruiwagen in de berging aantroffen. Daarom nogmaals het verzoek om als je een kruiwagen leent, die na gebruik direct weer terug te brengen (en aan de ketting te leggen) en niet op je tuin te laten staan.

Om een overzicht van het gebruik en de beschikbaarheid te hebben, is het verzoek om op het bord (zie foto) onder het kruiwagen-nummer, je tuinnummer en de dag te vermelden. Leden kunnen dan van elkaar zien waar de kruiwagens zijn. Na inlevering kan je dat natuurlijk weer wissen.

Voor de herkenbaarheid en het onderscheid met de eigen kruiwagens, zijn de kruiwagens van de vereniging geschilderd en genummerd. Mocht er nog een niet geschilderde en genummerde verenigings-kruiwagen op je  tuin staan, dan deze graag direct naar de berging brengen. 

Op het bord kunnen ook meldingen (lekke band, mankement) omtrent het gebruik worden gedaan.

Reacties gesloten.