Leeuwenbergh tuinen

Vrolijk Pasen!

6 reacties

IMG_1213

Petra Denie zorgde voor een feestelijke omlijsting van de maandborrel, die zo een een echte Paasborrel werd. En dat niet alleen. Er staan dankzij Petra nu ook mooie groene planten in de kantine. André Beuger heeft op zich genomen ze te vertroetelen en water te geven (wordt vervolgd..)

6 thoughts on “Vrolijk Pasen!

  1. Het was een goed idee, Petra. Staat leuk. Fleurt de kantine echt op.

  2. Ziet er inderdaad gezellig uit, had alleen al twee weken eerder moeten gebeuren. Zoals we gewend zijn.

  3. Petra grote klasse dat je dat gedaan hebt ondanks dat wij er niet waren, het ziet er gezellig uit. , je hebt altijd van de sacherijnen die lopen te klagen. We mogen concluderen dat de kantine alsmaar gezelliger wordt…trouwens wel heel jammer dat er de laatste tijd zoveel commentaar en gezeur is……