Leeuwenbergh tuinen

Ver-geet-mij-niet: Morgen ledenbijeenkomst over compostplaats

2 reacties

f0fbcc3b65f753723f55fba5a0993c8e--wall-pops-flower-backgroundsMorgen (zaterdag 10 februari) is er een ledenbijeenkomst over het plan om een compostplaats op ons park te gaan inrichten. De bijeenkomst start om 13:30 in de kantine. Klik hier voor de uitnodiging.

Tessa van de Keer (oud-lid van onze vereniging) zal ervaringen vertellen met de compostplaats bij de Volkstuindersvereniging Lommerrijck in Rijswijk.

2 thoughts on “Ver-geet-mij-niet: Morgen ledenbijeenkomst over compostplaats

 1. Hallo Henk?

  Laatst kreeg ik een tip van een medewerker die ik sprak toen ik de compost van Dorrepaal wegkruidde. Hij zei me dat de compost veel koolstof bevat omdat deze nog niet uit verkomposteerd is. Hierdoor kunnen de planten slecht groeien als ze onder de compost vandaan willen komen. Hij zei dat dit eenvoudig te verhelpen is door stikstof toe te voegen ( bijvoorbeeld door het strooien van koemestkorrels ) eind febr. begin maart, als het wat warmer begint te worden. Wil jij dit nog even op de site zetten voor degene die deze compost gebruiken? Met hartelijke groet, ook aan Willemien Annet,

 2. Ik ben morgen niet aanwezig op de vergadering.

  Mariette Mulder

  Zwarteweg 76 A 2511 VV Den Haag T: 070 363 08 13 E: mblmulder@xs4all.nl

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >