Leeuwenbergh tuinen

CREA CLUB op 1 februari weer van start

De CREA CLUB Leewenbergh  gaat 1 februari weer starten. Jan en Suze Zuiderwijk (tuin 7) verzorgen de organisatie van de CREA CLUB. De club bestaat al zo’n 20 jaar.

Tijdens de wintermaanden (van begin oktober tot eind maart – het hangt een beetje van de weersomstandigheden af) zitten ze in de kantine gezellig kaarten te maken.
Deze winter kon de CREA CLUB niet plaatsvinden door ernstige ziekte van Jan Zuiderwijk . Gelukkig is dat achter de rug en gaan Suze en Jan nu weer met de CREA CLUB van start!!

De CREA CLUB bestaat momenteel uit 10 personen. Het zijn niet alleen tuinleden, ook introducés zijn van harte welkom en mocht er tijdens vakantie een kleinkind mee komen: geen enkel probleem.
De Club komt elke donderdag bij elkaar in de kantine.

Aangezien er heel veel nieuwe leden op ons tuinenpark zijn bijgekomen lijkt het Jan en Suze gezellig als degenen die interesse hebben, eens langs te komen om de sfeer te proeven. De CREA CLUB komt donderdags om 13.15 uur in de kantine bij elkaar, waarna ze gezellig met z’n allen aan de slag gaan tot plm. 16.30 uur.

 

 

Reacties gesloten.