Leeuwenbergh tuinen

2 thoughts on “Schoonmaakhulp

  1. Handige tip voor leden die vinden dat 1 keer in de week voldoende is om het toilet schoon te maken, of gewoon helemaal niet komen, vraag me toch af welke maatregelen het bestuur daar tegen gaat ondernemen.

  2. Ik ben zelf blij met het plaatsen van deze schoonmaakhulp op de website, waarom ? zaterdag kwam een vooraanstaand tuin lid van onze vereniging naar me toe met de opmerking dat deze niet wist dat ook de deurgrepen en urinoirdrukknoppen afgenomen moest worden. voor dit tuin lid nog even het volgen. maak eerst de deurgrepen en urinoirdrukknoppen schoon en daarna pas de urinoirs en toiletbrillen, of neem daar een spons voor. zelf heb ik meegemaakt op kantoor met een schoonmaakbedrijf dat eerst de toiletten werden schoongemaakt en even later mijn bureau met het zelfde doekje lekker fris toch ?