Leeuwenbergh tuinen

Nieuwe tuinleden stellen zich voor: Naomi en Ruud (tuin 20)

5 reacties

Ruud en Naomi

Wij willen ons graag hier voorstellen aan de mede volkstuin gebruikers.

Sinds 1 september zijn wij lid geworden van Leeuwenbergh en trotse eigenaar van tuinhuisje nr.20!
Wat deed ons beslissen om ons aan te sluiten bij de vereniging?
Heel simpel, wilden graag tuinieren! Wij hebben altijd de behoefte gehad om een moestuin aan te leggen. Maar we hadden er de tijd en de ruimte niet voor.
Inmiddels hebben we wel een huis met een tuin, maar niet geschikt voor moestuin of iets dergelijks. Wij moeten nog wel het een en ander leren wat betreft het verbouwen van groenten en fruit. Maar dat maakt het voor ons juist aantrekkelijk, de kennis van andere mensen overnemen, informatie vergaren en leren van elkaar! Wij zijn alletwee opgegroeid in een gezin waarbij tuinieren erg belangrijk was. Dus daar hebben wij wel enige kennis van opgedaan gelukkig 😉

Colin en Mason

Wat over onszelf:
We zijn een gezin met 2 kinderen. Colin van 9 jaar en Mason van bijna 4 jaar. Ik, (Naomi) ben 35 jaar en ik kom uit Rotterdam, ik werk bij de politie Eenheid Rotterdam als informatie rechercheur op een internationale afdeling. En vanaf oktober zal ik stage gaan lopen bij Europol in Den Haag voor een onbepaalde periode. Ik hou ontzettend van koken en uit eten gaan. Verder hou ik van sporten en bewegen, alhoewel dat nu niet gaat ivm aankomende meniscus operatie 🙁 Maar ik verwacht dat ik dat na mijn revalidatie weer kan oppakken.
Mijn man Ruud is 38 jaar en komt uit Leiden, hij is werkzaam bij Siemens in Den Haag als hoofd Security. Hij houdt van sporten en voetballen met de boys.
We wonen nu 2,5 jaar in Pijnacker. Daarvoor hebben we 9 jaar in Rotterdam gewoond.
Omdat we beiden een drukke baan hebben en een druk gezinsleven, vinden we het lekker om tot rust te komen op de tuin. Ook vinden we het belangrijk om de kinderen te betrekken bij het tuinieren. Momenteel zijn we nog druk bezig om het huisje op te knappen van binnen. Binnenkort zal de tuin ook aangepakt worden deels door een hovenier en deels door onszelf. We hebben een vrij duidelijk beeld wat we willen met de tuin. Ons meest voornamelijk doel is tot rust komen…genieten van het groen om ons heen. Daarnaast willen we ons richten op de moestuin. Tevens zijn we aan het uitzoeken hoe het precies in elkaar zit m.b.t. de zonnepanelen, als iemand de kennis heeft en zin heeft om ons af en toe wat advies te geven, is dat zeer welkom! Wij zijn uiteraard ook zeer bereid om andere mensen te helpen, waar nodig.
Loop eens langs bij ons huisje, dan maken we even kennis! Vanaf aanstaande zondag heb ik een week toilet beurt, dus zal ik er sowieso elke dag even zijn! Goede vuurdoop zou ik zeggen 😉
Vriendelijke groet en tot gauw!
Ruud & Naomi

5 thoughts on “Nieuwe tuinleden stellen zich voor: Naomi en Ruud (tuin 20)

  1. Ha Naomi en Ruud van harte welkom In de vereniging. Wat ontzettend leuk dat jullie je meteen zo voor stellen. We zullen elkaar vast binnenkort tegen komen en nader kennis maken. Veel plezier met jullie tuin.

  2. Leuk stukje Naomi, dat zouden alle nieuwe tuin leden moeten doen, wij hebben al kennis gemaakt i.v.m. het aanleggen van een drinkwateraansluiting, welkom en veel tuin plezier !!