Leeuwenbergh tuinen

Komt u ook barbecuen en fietsen op 26 augustus!

1 reactie

Zaterdag 26 augustus as. om 17:00 organiseren wij een barbecue bij de kantine van ons tuincomplex. De kosten zijn € 12,50 per persoon. Hiervoor krijgt u een uitgebreide barbecue met 5 soorten vlees, stokbrood en salades. De drankjes zijn apart in de kantine te koop met muntjes.

animated-barbecue-clipart-6Als je één of meer personen voor deze barbecue wilt aanmelden kan dat door de kosten vóór 21 augustus over te maken op rekening nummer NL83 INGB 0004296887 tnv. Tuinvereniging Leeuwenbergh. Uiteraard met vermelding van uw naam en tuinnumer.

Wij hebben er zin, en hopen veel tuinleden op de barbecue te zien!!
Voor vragen over deze barbecue kunt u ons persoonlijk aanspreken of mailen naar evenemententeamtvl@gmail.com.

Marion (tuin 12) en Desiree (tuin 11)

 

 

Depositphotos_64684337_s-2015-450x270De bedoeling is om voorafgaand aan de barbecue ook een fietstocht te organiseren met een bezoek aan een ander (collega)tuincomplex in de omgeving. Hierover volgt nog informatie via deze website. Het voorlopige tijdschema is: vertrek van de kantine om 14:00, terug op ons complex tussen 16:00 en 16:30. Zet het alvast in je agenda!!

One thought on “Komt u ook barbecuen en fietsen op 26 augustus!

  1. Get Outlook for Android

    ________________________________