Leeuwenbergh tuinen

Koolmezen op tuin 40

3 reacties

Direct na de informatieve bijeenkomst “Vogels in mijn tuin op 15 juli jl. hebben we het voederhuisje weer neergezet (zie in foto hieronder rechtsboven).

Na een paar dagen verschijnen de eerste koolmezen. De oudere weten direct het gaatje door het gaas (tegen grote vogels) te vinden. De nieuwe, jonge vogeltjes hebben de grootste moeite ‘binnen’ te komen. Gelukkig helpen de ouders een handje, eh… snaveltje!

Rita en André

 

3 thoughts on “Koolmezen op tuin 40

  1. In aanvulling: op de site van de Vogelbescherming: vogelbescherming.nl is gratis een magazine te bestellen dat heet “Vogels dichterbij”. Zie https://www.vogelbescherming.nl/magazine-vogels-dichterbij

  2. Leuk hoor, mooie foto’s !!

  3. Wat is jullie tuin mooi geworden Rtia en André na die vele arbeid in afgelopen koude voorjaar!