Leeuwenbergh tuinen

Groene Energie voor de Tuin

1 reactie

 

Het bestuur kwam via de AVVN in contact met Jurjen Lasschuit. Hij tuiniert sinds 2010 bij Tuinvereniging Ons Buiten in Leiden. Omdat hij elektriciteit in zijn tuinhuis wilde hebben voor verlichting, koelkastje en gebruik van (elektrisch) tuingereedschap, heeft hij enkele jaren geleden onderzoek gedaan naar de opwekking van energie via zonnepanelen.

Het resultaat was dat Jurjen een eigen zonne-energiesysteem heeft samengesteld met de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding. Na de plaatsing op het dak van zijn tuinhuisje waren veel mede-tuinders geïnteresseerd.  Vorig jaar is hij gestart met de verkoop en installatie van autonome (off-grid) zonne-energiesystemen en heeft hij inmiddels 6 systemen geïnstalleerd binnen Ons Buiten te Leiden.

Het bestuur heeft Jurjen Lasschuit uitgenodigd voor de open tuinendag op 10 juni. Hij staat tussen 10:00 en 13:00 met een kraam naast de jeu de boules-baan op het parkeerterrein.

Naast informatie over zijn systemen, zal hij ook vragen beantwoorden wanneer u uw eigen systeem wilt uitbreiden, of als u eventueel problemen heeft. Hij helpt u graag om te zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie.

Het is ook mogelijk uw oude accu’s bij hem in te leveren. Jurjen zal zorgdragen voor het afvoeren van uw accu, zonder kosten.

http://www.groenetuinenergie.nl
info@groenetuinenergie
06 53 72 10 78

 

One thought on “Groene Energie voor de Tuin

  1. Dat is een mooi initiatief