Leeuwenbergh tuinen

Luilak op de tuin

Volgende week zaterdag 10 juni is het Open Tuinen Dag. Dan is ons tuincomplex open voor familie, vrienden, bekenden, belangstellenden én geinteresseerden om bij ons een tuin te nemen. We willen dan toch goed voor de dag komen?

De paden op ons complex zijn ons visitekaartje. Daarom vraagt het Bestuur alle tuinleden ervoor te zorgen dat het pad voor hun tuin er picco-bello uitziet. Voor veel paden is dat het geval. Er zijn ook stukjes pad die een “schoonmaak” nodig hebben. Mocht u daarbij hulp nodig hebben: laat het weten. Vraag buren op de tuin om te helpen of neem contact op met het bestuur.

Het Bestuur heeft in zijn brief van 27 mei ieder opgeroepen om op 3 juni te beginnen het pad voor de tuin er netjes te laten uitzien. In sommige delen van het land was (is?) het de gewoonte om op Luilak (de zaterdag voor Pinksteren) het onkruid tussen de stoeptegels vandaan te krabben.

Herkent u uw pad op een van onderstaande foto’s? Dan heeft u op 3 juni iets te doen 🙂

 

 

 

Reacties gesloten.