Leeuwenbergh tuinen

Parkeerplaats is gesloten op vrijdag 21 en zaterdag 22 april

Morgen, vrijdag 21 april, wordt op de gehele parkeerplaats van ons tuincomplex onkruid weggebrand. Ook de ruimte voor de fietsenstalling en de doorgang naast de containers worden onder handen genomen. In de namiddag wordt verhardingsmateriaal bezorgd. Dit materiaal is bedoeld voor het opvullen van gaten en het aanbrengen van een slijtlaag. De leden die zaterdag 22 april tuinbeurt hebben zullen helpen het verhardingsmateriaal op de parkeerplaats aan te brengen.

Door deze werkzaamheden is het onmogelijk om morgen en overmorgen te parkeren op het parkeerterrein. U wordt geadviseerd gebruik te maken van de parkeerplaats aan de Lindelaan.

Deze mededeling komt helaas op een heel laat moment. De aannemer die het onkruid weg zal branden heeft pas vandaag laten weten dat hij morgen komt.

 

Reacties gesloten.