Leeuwenbergh tuinen

Cursus milieuvriendelijk tuinonderhoud

Uit “Het Krantje”, het huis-aan-huis-blad van Leidschendam-Voorburg
(Met dank aan Marjolijn Lambooij)

Op vijf vrijdagavonden, 3, 10, 17, 24 en 31 maart, organiseert Groei & Bloei een cursus tuinonderhoud in het clubhuis van AZL ’De Voorhal’ (nieuwe zwembad) aan het Fluitpolderplein 1d te Leidschendam.

Aanvang: 20.00 uur.

De cursus is bedoeld voor de beginnende tuiniers en tuiniers die meer controle willen hebben in hun tuin. Tijdens de cursus leert u wat planten nodig hebben om vitaal en gezond te groeien, hoe je de grond moet behandelen, gebruik van (sier)planten in de tuin, onderhoud van het grasgazon, hagen, verantwoord bemesten, snoeien, (voorkomen van) ziekten en plagen, composteren, advies over tuingereedschap enz. Dit alles met respect voor de natuur en het milieu om ons heen.

De cursus staat o.l.v. Jan Blokland, een zeer ervaren hobbytuinier. Het kost voor leden van Groei & Bloei € 43,50 en voor niet leden € 51,50 (incl. uitgebreide syllabus). Over te maken op girorekening NL07 INGB 0001 5532 52 t.n.v. J.J.M. Blokland o.v.v. cursus tuinonderhoud. Mail voor informatie en aanmelden met jan.gonnie@alpineflowers.nl of bel met 070 327 8959 (na 19.00 uur).

^Bovenkant

Reacties gesloten.