Leeuwenbergh tuinen

Dorrepaal biedt ons gratis compost aan

Dorrepaal biedt de leden van onze tuinvereniging gratis compost aan.

De leden die van dit aanbod gebruik wil maken moeten zich vooraf aanmelden door het sturen van een e-mail naar tuinverenigingleeuwenbergh@gmail.com. De volgende tuinen hebben zich al aangemeld: nrs 13, 33, 40, 41, 42, 43, 44 en 45.

Op 7 januari vanaf 11:00 kunnen de leden aan het Jasmijnpad en het Seringenpad hun compost afhalen vanaf het parkeerterrein aan de Lindelaan naast het toegangshek. Leen Zandbergen en Ger van Lochem zullen met hun auto en de aanhangwagen zorgen voor het vervoer vanaf Dorrepaal. Zij hebben natuurlijk hulp nodig om de compost in en uit de aanhangwagen te scheppen. Meld je op 7 januari om 10:45 uur in de kantine als je mee helpt scheppen.
De compost achter bij de parkeerplaats mag daar maar kort blijven liggen. Dus degenen, die zich aanmelden, moeten er voor zorgen dat de compost daar voor maandag 9 januari is afgehaald.

Op 14 januari of 21 januari is het voor de leden van het Weigeliapad en Magnoliapad mogelijk compost op te halen. De compost wordt dan gestort op de grote parkeerplaats, vlak naast de sloot. Hierover volgt nog nader bericht.

Het is ook mogelijk om zelf de compost bij Dorrepaal te halen.

Reacties gesloten.