Leeuwenbergh tuinen

Open dag met Dorrepaal op eerste dag van viering 35 jaar Leeuwenbergh tuinen: planten walnootboom, pannenkoeken en borrel

Tijdens de eerste jubileumdag  op 28 mei 2016 werd  samen met Dorrepaal  een open dag georganiseerd voor bezoek aan onze tuinen door familie, vrienden en buurtbewoners. Evenals bij de opening van ons complex in 1981 werd deze dag opgeluisterd door de groep Muzikanten Expres (onderdeel van de fanfare die in 1981 optrad).

Als aandenken aan het 35-jarig bestaan van ons complex is een walnootboom geplant. Na een toespraak van Clara Visser van de Haagse bomenstichting onthulde zij bij de boom een bordje.

Tijdens het pannenkoekenfeest werden meer dan 150 pannenkoeken gebakken. ‘s Middags ging een nostalgische ijscokarretje over het terrein, waarbij door Nienke van Leeuwen ijsjes werden uitgedeeld aan tuinleden en bezoekers.

Aan het eind van de middag werd door de voorzitter van het bestuur, Flip Bool, het jubileumboekje gepresenteerd.  Bij de afsluitende borrel was er een keur aan eigen gemaakte hapjes.

 

Fotoverslag

 

Videoverslag

 

Film van de opening van het complex in 1981

Reacties gesloten.