Leeuwenbergh tuinen

Creatief weekend als tweede evenement van de lustrumviering

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2016 was de kantine omgebouwd tot expositieruimte. Het motto was ‘Kunst uit de tuin’.  Veel tuinleden maakten gebruik van de mogelijkheid om hun werk te exposeren. Er was een kleurig affiche gemaakt dat in veel winkels in het centrum van Voorburg te zien was.

Zaterdagmiddag werd de opening van de tentoonstelling verricht door Fred Zuiderwijk van Radio West. Ons tuinlid Lucia Pinkse zong tijdens de hightea enkele liederen uit musicals.  De hightea bestond uit een keur van lekkernijen die door verschillende tuinleden was verzorgd. Ook presenteerden Caroline Dijkman en Willemien Alberts ideeën voor het gebruik en een nieuwe inrichting van de kantine.

Op zondagmiddag kon men deelnemen aan een tekenworkshop in het bos onder de hoede van Mariëtte Mulder en was er een mogelijkheid voor kinderen om bamboe te tekenen met John Staal.

De affiche van “Kunst op de tuin” in de etalages van het centrum van Voorburg

Deze slideshow vereist JavaScript.

Fotoverslag van zaterdag en zondag

Expositie
De expositie bestond uit beeldhouwwerken in steen en hout, keramiek, schilderijen en ander creatief  werk van vele tuinleden: Anna van Stuijvenberg, Babette Wagenvoort, Eduard Evenblij, Hans Nijeboer, Inez Merhottein, Jacqueline Bakker, Jan Zuiderwijk, Lenie Vols, John Staal, Lydia Kroon, Marianne Servais, Marjan de Ridder, Mariëtte Mulder, Petra Denie en Ans Houtman.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Fragmenten uit het optreden van Lucia Pinkse

Reacties gesloten.