Leeuwenbergh tuinen

Tuinbeurt in de zon: parkeerplaats aangepakt

Onder de deskundige leiding van Michael de Ridder hebben zaterdagochtend 29 oktober ruim 20 tuinleden deelgenomen aan de vrijwillige werkbeurt. Zij hebben samen de parkeerplaats aangepakt. Over vrijwel het gehele oppervlak is het onkruid verwijderd uit het grind. Ook werden grond en grasplaggen weggekruid. Daarvan had de firma Verboom verschillende hopen achtergelaten als gevolg van het egaliseerwerk van afgelopen dinsdag. Er resteren nog wel een paar hopen. Wie wil helpen die nog te verwijderen kan zich melden bij Michael.

Ook werd gesnoeid en is (snoei)afval met de aanhangwagen afgevoerd.
Daniëlle en Petra zorgden voor de inwendige mens. Suze Zuiderwijk had voor heerlijke kippensoep gezorgd.
Al met al een heerlijk productieve ochtend onder een aangenaam zonnetje.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Reacties gesloten.