Leeuwenbergh tuinen

OPROEP: morgen, 29 oktober, vrijwillige werkbeurt voor het opknappen parkeerplaats

Hierbij een oproep  aan de leden om morgen, 29 oktober, deel te nemen aan de laatste vrijwillige werkbeurt, waarmee we het tuinseizoen willen afsluiten. Het accent bij deze werkbeurt ligt op het opknappen van de parkeerplaats.

Ontvangst vanaf 9.30 uur in de kantine.
Er is afgelopen dinsdag al voorwerk verricht , waarbij met een machine zoveel mogelijk zand en bladaarde van het asfalt is geschraapt. Het idee is om zaterdagochtend na de koffie, tegen 10.00 uur, eerst even rond te lopen en met elkaar af te spreken wat we kunnen doen. Er zijn lichtere werkzaamheden en er is werk dat best even inspanning en stevig aanpakken vergt, zoals het afvoeren van zand en graspollen. De leiding ligt in handen van de leden van de technische commissie en dan met name bij Michael de Ridder.
Om 12.00 uur ronden we af en eten we soep in de kantine.

Reacties gesloten.