Leeuwenbergh tuinen

Lustrumviering zaterdag 24 september

lampionnen

Beste medetuiniers,

Na drie geslaagde Lustrumdagen zijn we nu al weer toe aan de vierde en laatste dag, op zaterdag 24 september. Nu de zon weer vroeger onder gaat, staat deze laatste dag in het teken van de lichtjes. Het terrein zal worden versierd met diverse soorten gekleurde lichtjes. Ook willen we enkele markante bomen van onder af aanlichten. Bij locaties verder van de kantine verwijderd is daarvoor een aggregaat nodig. Heb je bijvoorbeeld een geschikte lamp daarvoor of een aggregaat dat je ter beschikking zou willen stellen die zaterdag, meldt dit dan bij Michael de Ridder (tuin 42). Verder is op vrijdag 23 september assistentie bij het aanbrengen van de verlichting zeer welkom.

Bij voldoende belangstelling van (klein)kinderen gaan we met hen lampions maken en als het donker wordt een lampionoptocht houden. Afhankelijk van de leeftijden is een speurtocht in het donkere bos ook nog een optie.
In de gang bij de bestuurskamer hangt een intekenformulier waarop kan worden aangegeven welke kinderen en van welke leeftijd mee willen doen. Een e-mail sturen met als onderwerp Lampion naar tuinverenigingleeuwenbergh@gmail.com  mag ook. Geef dan wel in de tekst de naam en leeftijd aan van elk kind plus uw naam en tuinnummer.

bingoballen

Eind van de middag begint de Bingo voor jong en oud en Bea Nanhoe zal voor ons Surinaams eten verzorgen. Zij maakt heerlijke Rotiwraps en Bara’s. Voor het eten is opgave door betaling vooraf noodzakelijk.

PROGRAMMA VAN ZATERDAG 24 SEPTEMBER
16.00 uur Bij voldoende belangstelling (minimaal 6 kinderen) lampions maken.
17.00 uur Bingo voor tuinleden en hun gezin, opgeven niet nodig
18.30 uur Surinaams eten, opgeven door van tevoren €10,- over te maken is noodzakelijk
20.00 uur Bij voldoende belangstelling Lampionoptocht en speurtocht in het bos

Tijdens de activiteiten is de kantine open voor drankjes. We gebruiken wederom muntjes die gekocht kunnen worden voor €1,- en alle drankjes kosten één muntje.

Voor €10 per persoon kun je mee eten, kinderen tot 10 jaar €5. Aanmelden voor het eten doe je door vóór 19 september het geld over te maken op de rekening van de vereniging, nummer NL83INGB0004296887 tnv. Tuinvereniging Leeuwenbergh onder vermelding van het aantal personen, eventueel aantal kinderen, naam en tuinnummer.

Ik hoop dat het weer het toelaat dat we ook deze keer weer veel buiten kunnen zijn.

Vriendelijke groet namens de lustrumcommissie, en graag tot ziens op 24 september,
Willemien Alberts

Reacties gesloten.