Leeuwenbergh tuinen

CREA-weekend van 18 en 19 juni

Na de zeer geslaagde, goed bezochte en zonovergoten eerste dag van ons lustrum zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede etappe van ons lustrum: het CREA-weekend van 18 en 19 juni.

Dit is een weekend waarin diverse collega tuinleden ons de resultaten van hun (vaak onvermoede) creatieve kwaliteiten zullen tonen.
Gedurende deze twee dagen is er een tentoonstelling van schilderijen, tekeningen, foto’s, beelden en nog veel meer van medetuiniers in de kantine en in de bestuurskamer. Deze tentoonstelling wordt geopend door cabaretier Fred Zuiderwijk (ja inderdaad de broer van).

Het weekend ziet er als volgt uit:

Zaterdag 18 juni

11.00 – 13.00 uur Workshop bloemschikken.

14.00 uur opent Fred Zuiderwijk de tentoonstelling

15.00 uur zingt Lucia Pinkse een aantal bekende liederen

vanaf 15.30 uur Hight Tea: diverse tuinleden bereiden heerlijk zoete en hartige hapjes, voor een groot deel met ingrediënten uit de tuin en er zijn potten met diverse soorten thee.

16.00 uur presenteren Caroline Dijkman en Willemien Alberts een aantal alternatieve ideeën over het gebruik en de inrichting van de kantine

18.00 uur afsluiting

Zondag 19 juni

11.00 – 16.00 is de tentoonstelling weer geopend

13.30 – 15.00 uur Workshop tekenen in het bos (eigen materiaal mee, zie hieronder)

13.30 – 15.00 uur Workshop bamboe tekenen voor kinderen, vrije inloop.

16.00 afsluiting

Toelichting Workshop bloemschikken: 
Voor deze Workshop dien je van tevoren in te tekenen en te betalen. De kosten zijn €15,- per persoon. Alle materialen zijn aanwezig, je hoeft dus verder niets mee te nemen. Als je je eigen tangetje of mesje prettig vindt kun je dat natuurlijk mee nemen. De resultaten worden geëxposeerd en na afloop neem je je eigen kunstwerkje inclusief het bakje waarop je het bloemstuk maakte mee naar huis. Aanmelden kan op de flap-over in de kantine op de intekenlijst op de deur van de bestuurskamer of via het e-mail adres van de Vereniging: tuinverenigingleeuwenbergh@gmail.com. Het bedrag dient uiterlijk 10 juni overgemaakt te zijn op de rekening van de vereniging NL83INGB0004296887 onder vermelding van CREA, naam, aantal personen en tuinnummer.

Toelichting Workshop tekenen in het bos:
Neem iets mee om op te zitten zoals een krukje of klapstoeltje. Neem tekenpapier mee en een plank of andere ondergrond waarop dit papier past. Tekenmateriaal zoals bijvoorbeeld een zacht potlood (bij voorkeur B4 of B6). Als je in kleur wilt werken neem dan kleurpotloden, aquarel potloden of verf mee. Ook een puntenslijper of mesje en eventueel een gummetje zijn handig. Graag vooraf aanmelden via e-mail of de intekenlijst.

Toelichting Workshop bamboe tekenen:
Kinderen zijn van harte welkom om kennis te maken met het tekenen van bamboe. Met een enkele penseelstreek zwierig een oosterse sfeer neerzetten. Kom gerust langs als je dat ook eens wilt proberen. Alle materialen zijn aanwezig.

In verband met het inrichten van de tentoonstelling is de kantine op vrijdag 17 juni gesloten.
Zaterdag en zondag zijn er gedurende de activiteiten drankjes te verkrijgen in de kantine.
Koffie en thee zijn ook nu gratis en alle andere drankjes éen muntje. De muntjes zijn weer te koop voor €1,- (graag betalen met gepast geld). Er zullen geen broodjes en frituur te koop zijn.

PosterA4_expositie

Reacties gesloten.